Rotating Headline
E-maillijsten Die


Verspil geen tijd en hard verdiend geld meer aan het zoeken van nieuwe kwalitatieve contacten voor uw cold outreach.


Wij zijn gespecialiseerd in B2B en B2C lead segmentatie. Ons doel is om jouw bedrijf te helpen door kwalitatieve leads aan te bieden.

Onze Indrukwekkende Data

Wij streven naar een 100% ROI voor al onze klanten

 • +270M professionele e-mailadressen

 • +76M professionele telefoonnummers

 • +120M particuliere e-mailadressen

 • Uitgebreide segmentatiemogelijkheden

 • Meest up-to-date B2B en B2C databases

Onze Uitgebreide Segmentatiemogelijkheden

B2B Contacten

 • Sector

 • Job Titel

 • Land/regio

 • Jaarlijkse omzet

 • Aantal werknemers

 • Taal van de contactpersoon

B2C Contacten

 • Taal

 • Gender

 • Leeftijd

 • Interesses

 • Land/regio

 • Zoekwoorden

What Makes Us Different

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature

Sales

50%

Profit

40%

Success Rate

100%

As Featured In:

About Us

Hands-Off

Automation Process

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words.

Growth without Stress

Contrary to popular belief, Lorem Ipsum is not simply random text. It has roots in a piece of classical Latin literature from 45 BC, making it over 2000 years old. Richard McClintock, a Latin professor at Hampden-Sydney College in Virginia, looked up one of the more obscure Latin words

Alles Over Onze Data

Onze scraping software

Ons team heeft 2 jaar gewerkt aan het ontwikkelen van de ideale scraping tool die heel efficiënt werkt.

Deze scraped LinkedIn, Google Maps, KBO, KVK, websites enzovoort. Al die verschillende gegevens worden samengevoegd tot één geheel.

Verifiëren van onze data

Wij verifiëren onze data maandelijks om deze zo up-to-date mogelijk te houden en om bounces te vermijden.

Ook vlak voor de verkoop van een data batch verifiëren wij deze contacten nogmaals zodat de lijst van hoge kwaliteit is.

Gratis testbestand

Wij bieden een gratis testebstand aan zodat u de kwaliteit van de data zelf kan controleren.

Het testbestand bestaat uit een 25 tal contacten en geeft een goed beeld van hoe de totale lijst eruit ziet zodat u zeker bent van de kwaliteit.

FAQ

Hoe Verkrijgen Jullie Kwalitatieve Databases?

Onze experts hebben lang gewerkt aan het ontwikkelen van een software tool die platformen zoals LinkedIn, KBO, KVK, Facebook, etc. kan scrapen en de leads kan verifiëren om optimale kwaliteit voor onze klanten te kunnen garanderen.

Hoe Gesegmenteerd Is Jullie E-Mailmarketing?

Wij bewerken ex-klantenbestanden zodat deze weer bestaan uit enkel warme leads. Ook zetten wij onze eigen kwalitatieve databases in om een nieuw doelpubliek te bereiken voor onze klanten. Dit is een effectieve manier om enorm kostenefficiënt marketing te voeren.

Wat Kunnen Jullie Betekenen Voor Mijn Brand?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van erg professionele moderne websites. Ook kunnen wij uw brand van dynamische logo's en 3D product animaties voorzien wat erg mooi oogt op uw website en advertenties.

Werken Jullie Met Een Proefmaand?

Ja, wij bieden een proefmaand aan wanneer u ons kiest als partner voor uw marketing. Voor onze e-mailmarketing service is de eerste maand is aan 50%. Voor het adverteren op Facebook, Instagram en TikTok is de eerste maand gratis.

Hoor Van Onze Klanten

Image

Stefan Wouters

De databases die wij onlangs bij UR LEADS hebben aangekocht hebben ons uitstekend geholpen bij het voeren van een erg belangrijke campagne voor ons.

Image

Ann Cools

Ik ben erg tevreden met het eindresultaat van mijn nieuwe website. Zoals beloofd was deze in slechts enkele weken afgeleverd, precies zoals ik ze mij had voorgesteld.

Image

Dirk Adams

Onder de indruk van de resultaten die behaald zijn door onze volledige mailmarketing over te laten aan deze partij. Erg veel nieuwe warme leads door gegenereerd.

Enkele Referenties


 

Wij Kunnen Uw Bedrijf Helpen

Wenst u graag meer informatie over een van onze services of heeft u moeite met het verkrijgen van kwalitatieve leads voor uw marketingdoeleinden.

Over Ons

Gevestigd in België

Heidestraat 38,

2330 Merksplas

BTW: BE1009.521.857

Tel: +32 486 89 71 38

Openingstijden

Ma - Vr: 08:30 - 17:00

Zaterdag: 09:00 - 14:00

Zondag: Gesloten

© Copyright 2024 UR LEADS BV. All rights reserved.